Skriv ut
Lagt ut den av

Sørøya - livet, lyset og kjærligheten

Sørøya - livet, lyset og kjærligheten

Jeg «møtte» Sørøya første gangen våren 1982. Da var jeg 18 år og satt ved kjøkkenbordet hjemme på gården i Trøndelag, utstyrt med Norsk Lysningsblad, leksikon og Norgeskart.

Til høsten måtte jeg ut i den store verden og planen var å jobbe ett år som lærervikar før jeg søkte meg inn på lærerskolen. Jeg bladde om til en ny side i lysningsbladet og det knitret lystig i avispapiret. Øynene stoppet ved en tilfeldig annonse. «Hasvik kommune», leste jeg – «ledige lærerstillinger fra 1. august1982.» 

Dette er historien om mitt første møte med Sørøya. Les resten av historien her: Sørøya - livet, lyset og kjærligheten

Kommentarer: 0

Bare registrerte brukere kan poste kommentarer.
Logg inn og post kommentar Registrer deg nå

Powered by Powered by